< Click the logo to return to the main page
+ More

Google
You are currently browsing the Forums
  Add to Favourites RSS Feed Main Site Knowledgebase Forums  
Search

Forums


You are logged in as a guest. ( logon | register )

version 7.92
Moderators: Cole

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [10 messages per page]
View previous thread :: View next thread
   General discussion -> Issues / ProblemsMessage format
 
MeniBI
Posted 2/11/2010 7:36 PM (#1959)
Subject: version 7.92




Posts: 21

Dear Cole
There is no sound in MKV files and blue ray discs
Thx in advance
Meni
Top of the page Bottom of the page
Link Bot
Related Links:


Bot

Posts: Lots
Top of the page Bottom of the page
Cole
Posted 2/11/2010 8:01 PM (#1960 - in reply to #1959)
Subject: Re: version 7.92


Owner

Posts: 589
500252525
Hi Meni,

Did you remember to uninstall the old pack, then restart your PC, then install the new version?
Also, which player are you using and is it an x86 or x64 player?
Top of the page Bottom of the page
MeniBI
Posted 3/11/2010 7:29 AM (#1961 - in reply to #1960)
Subject: Re: version 7.92




Posts: 21

Dear Cole
1. yes I uninstall the old pack and restart the PC
then I install the new version
2. I'm using WIN 7 ULTIMATE 64 BIT and the player that comes with this O/S (WMP)
Thx in advance
Meni
Top of the page Bottom of the page
Cole
Posted 3/11/2010 4:06 PM (#1962 - in reply to #1961)
Subject: Re: version 7.92


Owner

Posts: 589
500252525
Hi Meni,

I can't find any problem with the installer and I'm also using Windows 7 x64 on most systems.
Do you have another player such as PowerDVD or WinDVD installed?
Top of the page Bottom of the page
MeniBI
Posted 3/11/2010 4:49 PM (#1963 - in reply to #1962)
Subject: Re: version 7.92




Posts: 21

No, I have instaled only the Realtek 2.53 driver
Top of the page Bottom of the page
Cole
Posted 3/11/2010 6:03 PM (#1964 - in reply to #1963)
Subject: Re: version 7.92


Owner

Posts: 589
500252525
Hi Meni,

Try installing the pack again, I cannot find any fault with the package.
Top of the page Bottom of the page
MeniBI
Posted 11/11/2010 7:34 PM (#1965 - in reply to #1964)
Subject: Re: version 7.92




Posts: 21

Dear Cole
I try it but same again
I will appreciate if you check this example and find out solution for me
http://www.mediafire.com/?rvp8vhfpg4mzb5i
Thanks and kind regards
Meni

Edited by MeniBI 11/11/2010 7:34 PM
Top of the page Bottom of the page
Cole
Posted 12/11/2010 8:24 AM (#1966 - in reply to #1965)
Subject: Re: version 7.92


Owner

Posts: 589
500252525
Hi Meni,

I've tested the file and found out what the problem was.
MPEG II audio does not decode properly on some systems, you can fix it by doing the following:

Go to "Start/Programs/Cole2k Media - Codec Pack" and select "ffdshow Audio", then in the list of codecs where you see "MP1,MP2", click the box that says "disabled" and select "libavcodec" from the list, click "OK" and it should fix the issue.



(12-11-2010 08-19-08.jpg)



Attachments
----------------
Attachments 12-11-2010 08-19-08.jpg (152KB - 2 downloads)
Top of the page Bottom of the page
MeniBI
Posted 12/11/2010 11:31 AM (#1967 - in reply to #1966)
Subject: Re: version 7.92




Posts: 21

Dear Cole
Many thanks now it works,
Another problem with Full blue ray the audio format is ACM and I dont get any sound
You can see in below link picture i took from the gspot with the problem
http://www.mediafire.com/i/?p4tx4nt6nhbujm9


Edited by MeniBI 12/11/2010 11:43 AM
Top of the page Bottom of the page
Cole
Posted 14/11/2010 4:40 PM (#1968 - in reply to #1967)
Subject: Re: version 7.92


Owner

Posts: 589
500252525
Hi Meni,

Logmein is nothing to do with the codec pack, it shouldn't have anything to do with BluRay.
Top of the page Bottom of the page
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [10 messages per page]
Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

(Delete all cookies set by this site)


Seconds to generate: 0.078 | Executed queries : 11

Copyright Cole Williams 1999 - 2021 | www.EnVision-Design.co.uk